Home

Het lekkerste
kalfsvlees voor thuis!

Het lekkerste
kalfsvlees voor thuis!

Het lekkerste
kalfsvlees voor thuis!

Ons assortiment

  • Onze kalfs spareribs zijn mals en zacht van smaak. De spareribs blijven extra sappig wanneer het vlees langzaam gegaard wordt. Het is een echte aanrader voor op de barbecue! De spareribs zijn rauw en niet gemarineerd.   Prijs per 3500 gram: €36,75
  • Onze kalfs spareribs zijn mals en zacht van smaak. De spareribs blijven extra sappig wanneer het vlees langzaam gegaard wordt. Het is een echte aanrader voor op de barbecue! De spareribs zijn gemarineerd en voorgegaard. Prijs per 800 gram: €15,00
  • Kalfs T-Bone is vernoemd naar het T vormig bot. De T-Bone bestaat uit een stuk kalfsentrecote en een stuk kalfshaas, gescheiden door een bot. Het vlees is zacht van smaak en perfect om te grillen. Prijs per 350 gram: €7,00
  • De tomahawk is een mooi stuk vlees en uitermate geschikt voor op de barbecue. Het vlees is te vergelijken met een ribeye inclusief bot. Het vet in het kalfsvlees zorgt ervoor dat het vlees tijdens het bereiden mals blijft en zorgt voor een heerlijke smaak. Prijs per 450 gram: €10,50
  • Kalfsentrecote wordt gesneden van de dunne lende en is malser dan runderentrecote. Letterlijk vertaalt betekent het ‘tussen de ribben’. Kenmerkend voor een entrecote is een randje vet wat extra smaak geeft aan het vlees. Prijs per 200 gram: €3,75
  • Kalfsgehakt wordt gemaakt van stukken mager vlees. Het gehakt heeft een zachte en sappige structuur en is hierdoor minder snel droog dan rundergehakt. Het overgebleven vet na het braden van kalfsvlees is zeer geschikt voor het maken van een heerlijke jus. Prijs per 500 gram: €3,90
  • Onze kalfsgrillworst is gemaakt van 100 procent kalfsvlees en is geschikt voor op brood of bij de borrel. Prijs per stuk: €3,50
  • Kalfshaas is het malste en mooiste stuk vlees van het kalf. De kalfshaas ligt onder de lendenwervels (de rug) van het kalf. Het is een spier die niet of nauwelijks wordt gebruikt en daardoor is dit het meest malse stuk vlees van het kalf. Het is zo zacht dat je het vlees bijna met de vork kunt snijden. Prijs per 1000 gram: €30,00
  • Kalfshaas is het malste en mooiste stuk vlees van het kalf. De kalfshaas ligt onder de lendenwervels (de rug) van het kalf. Het is een spier die niet of nauwelijks wordt gebruikt en daardoor is dit het meest malse stuk vlees van het kalf. Het is zo zacht dat je het vlees bijna met de vork kunt snijden. Prijs per 200 gram: €7,00
  • Een kalfshamburger is een smaakvolle en relatief magere burger met een zachte smaak. De burger is gemaakt van zorgvuldig geselecteerd rundvlees en is gemakkelijk en snel te bereiden. Prijs per portie 250 gram: €2,65
  • De kalfsrollade is een opgerold stuk vlees gemaakt van de dunne lende. De bereidingstijd hangt af van de grootte van de rollade. Wij adviseren een minimale bereidingstijd van 55 minuten. Prijs per 1000 gram: €19,75
  • Kalfslever

    4,50
    Kalfslever is orgaanvlees en een delicatesse voor de vleesliefhebbers. Kalfslever heeft een verfijnde en tegelijk een milde smaak en bevat veel vitamine B12 en ijzer. Prijs per 300 gram: €4,50
  • Kalfsmuis

    30,00
    De kalfsmuis is een stuk mager kalfsvlees met een beetje vet en die combinatie zorgt voor een heerlijke malse smaak. Het vlees wordt rosé gebakken tot een kerntemperatuur van 55 graden. Het vlees kan als rosbief worden gegeten of koud als vitello tonnato. Prijs per 1800 gram: €30,00
  • De kalfspicanha is een mooi stuk kalfsvlees wat in Nederland ook wel het staartstuk wordt genoemd. Het staartstuk is een groep spieren die niet veel wordt gebruikt waardoor het vlees ontzettend mals is. Het vlees is zeer geschikt om in zijn geheel te bereiden in zowel de oven als op de barbecue. Prijs per 1000 gram: €15,00
  • Kalfsribeye is een mals stuk kalfsvlees uit het meest fijne deel van de rib. In het midden van het vlees loopt een vetrandje. Het vet lijkt op een oog, vandaar de naam ribeye. Het vet zorgt ervoor dat het kalfsvlees tijdens het bereiden mals blijft en zorgt voor een heerlijke smaak. Prijs per 1000 gram: €25,00
  • Kalfsribeye is een mals stuk kalfsvlees uit het meest fijne deel van de rib. In het midden van het vlees loopt een vetrandje. Het vet lijkt op een oog, vandaar de naam ribeye. Het vet zorgt ervoor dat het kalfsvlees tijdens het bereiden mals blijft en zorgt voor een heerlijke smaak. Prijs per 400 gram: €9,00
  • Kalfssaté

    10,00
    Kalfssaté bestaat uit blokjes gemarineerd kalfsvlees en is zeer geschikt voor op de barbecue. Prijs per portie: €10,00
  • Een kalfssaucijs is een dun worstje gemaakt van gekruid kalfsgehakt. De saucijs smaakt lekker bij een stamppot en is zeer geschikt voor op de barbecue. Prijs per 300 gram: €3,50
  • Een kalfsschnitzel is een stuk dungesneden kalfsvlees uit de bovenbil, platte bil of dikke lende. De schnitzels worden met een hakbijl platter gemaakt waardoor het vlees malser wordt. Een kalfsschnitzel kan voor het bakken door de bloem, ei en paneermeel worden gehaald voor een krokante korst. Prijs per 250 gram: €4,70
  • Kalfsshoarma bestaat uit reepjes gemarineerd vlees. Prijs per 500 gram: €6,50
  • De kalfssukade wordt gesneden van de schouder van het kalf. De sukade is typisch van smaak en het lekkerste stoofvlees. Prijs per 400 gram: €7,00
  • Kalfstong

    15,00
    Kalfstong is orgaanvlees en een smakelijk ‘vergeten’ vleessoort. Kalfstong heeft weinig tot geen bindweefsel en een zachte textuur. Er zijn verschillende manieren om de tong te bereiden. Wij adviseren om de tong te koken in een kruidenbouillon. Prijs per 1000 gram: €15,00
Go to Top