Home

Bezorgen / afhalen

Bezorgen / afhalen

Bezorgen / afhalen

 

Bezorgen & afhalen

Genieten van het lekkerste kalfsvlees was nog nooit zo makkelijk. Bestel eenvoudig via onze website en wij bezorgen het bij je thuis. Wij bezorgen in de gemeente Barneveld, Ede, Nijkerk, Scherpenzeel, Renswoude en Putten.

Bezorgkosten €10,00
Gratis bezorging vanaf €100,00
Elders in Nederland in overleg.

Ons kalfsvlees wordt vriesvers geleverd of afgehaald. Wij raden je om het bevroren vlees direct in de vriezer te doen. Zodra je de producten wil gebruiken, kan je ze het beste 1 á 2 dagen van tevoren uit de vriezer haal en in de koelkast ontdooien. Na ontdooien zijn de producten beperkt houdbaar en we raden af om opnieuw in te vriezen.

Bezorgen

Op zaterdag is ons vast bezorgmoment en het tijdstip wordt in overleg bepaald. Vrijdag voor 12.00 uur besteld, is zaterdag in huis.

Liever op een andere dag je bestelling ontvangen? Laat het ons weten, dan plannen we samen een geschikt moment.

U bestelt kalfsvlees via de webwinkel. Er is geen mogelijkheid voor online betalen, maar u kunt betalen (pin of contant mogelijk) bij bezorging van het vlees.

Afhalen

Je kan het bestelde vlees afhalen bij Kalverhouderij Beekzicht aan de Scherpenzeelseweg 45 in Barneveld. Iedere zaterdag tussen 10.00 en 12.00 uur staan wij voor je klaar. Een ander tijdstip of dag is in overleg mogelijk. U bestelt kalfsvlees via de webwinkel. Er is geen mogelijkheid voor online betalen, maar u kunt betalen (pin of contant mogelijk) bij afhalen van het vlees.