Home

Het lekkerste
kalfsvlees voor thuis!

Het lekkerste
kalfsvlees voor thuis!

Het lekkerste
kalfsvlees voor thuis!

Ons assortiment

  • Op zoek naar een origineel cadeau? De Beeck-Hoeve Cadeaubon valt gegarandeerd in de smaak. Kies het gewenste bedrag en trakteer familie, vrienden of collega’s op het lekkerste lokale cadeau. De Beeck-Hoeve Cadeaubon is leuk om te geven, maar nog leuker om te krijgen! Keuze uit € 25,00 - € 50,00 - € 75,00 - € 100,00
  • Een kalfshamburger is een smaakvolle en relatief magere burger met een zachte smaak. De burger is gemaakt van zorgvuldig geselecteerd rundvlees en is gemakkelijk en snel te bereiden. Prijs per portie 250 gram: €3,50
  • Onze kalfsgrillworst is gemaakt van 100 procent kalfsvlees en is geschikt voor op brood of bij de borrel. Prijs per stuk: €3,75
  • Onze kalfsrookworst is gemaakt van 100 procent kalfsvlees en kan worden geserveerd bij winterse stamppot, maar smaakt ook lekker op brood. Prijs per stuk: €3,75
  • Heerlijke kalfsgehaktballen in jus die u alleen nog hoeft op te warmen. Prijs per portie: €4,00
  • Een kalfssaucijs is een dun worstje gemaakt van gekruid kalfsgehakt. De saucijs smaakt lekker bij een stamppot en is zeer geschikt voor op de barbecue. Prijs per 300 gram: €4,50
  • Kalfslever is orgaanvlees en een delicatesse voor de vleesliefhebbers. Kalfslever heeft een verfijnde en tegelijk een milde smaak en bevat veel vitamine B12 en ijzer. Prijs per 300 gram: €4,50
  • Kalfsentrecote wordt gesneden van de dunne lende en is malser dan runderentrecote. Letterlijk vertaalt betekent het ‘tussen de ribben’. Kenmerkend voor een entrecote is een randje vet wat extra smaak geeft aan het vlees. Prijs per 200 gram: €5,00
  • Kalfsgehakt wordt gemaakt van stukken mager vlees. Het gehakt heeft een zachte en sappige structuur en is hierdoor minder snel droog dan rundergehakt. Het overgebleven vet na het braden van kalfsvlees is zeer geschikt voor het maken van een heerlijke jus. Prijs per 500 gram: €6,00
  • Een kalfsschnitzel is een stuk dungesneden kalfsvlees uit de bovenbil, platte bil of dikke lende. De schnitzels worden met een hakbijl platter gemaakt waardoor het vlees malser wordt. Een kalfsschnitzel kan voor het bakken door de bloem, ei en paneermeel worden gehaald voor een krokante korst. Prijs per 250 gram: €6,00
  • Kalfs T-Bone is vernoemd naar het T vormig bot. De T-Bone bestaat uit een stuk kalfsentrecote en een stuk kalfshaas, gescheiden door een bot. Het vlees is zacht van smaak en perfect om te grillen. Prijs per 350 gram: €7,00
  • Kalfsshoarma bestaat uit reepjes gemarineerd vlees. Prijs per 500 gram: €7,50

Titel

Go to Top